Buurtschap

Raamberg

Verkeerregelen Carnaval Boemeldonck

Datum: 23 februari 2020 om 09:00 uur
Locatie: Prinsenbeek
Details: Zondag 23 februari 2020 trekt de carnavalsoptocht weer door de straten van Boemeldonck.
Om ook komend corso weer te kunnen rekenen op voldoende hulp uit Prinsenbeek, roept Stichting Bloemencorso Zundert weer vrijwilligers op om het verkeer te gaan regelen in Boemeldonck.
Zet deze datum alvast in je agenda en ga zondag 23 februari a.s. mee naar het altijd gezellige Prinsenbeek.
Elke buurtschap wordt geacht met minimaal 4 verkeersregelaars te komen helpen. Leden van buurtschap Raamberg kunnen zich hiervoor opgeven bij Ronald Jochems vóór 30 januari 2020.
Dit moet zo vroeg, omdat de organisatie bij de vergunningaanvraag een lijst met namen van verkeersregelaars moet toevoegen.
Laat Prinsenbeek niet in de kou staan en zorg indirect voor een goede verkeersregeling rondom Zundert tijdens het corso en meld je aan!
Let op: Verkeersregelaars krijgen geen pasje meer. Je moet zelf op de computer een cursus doen. Daarna moet je het certificaat zelf printen en meenemen naar het evenement. Bij controle door de politie moet je dit kunnen laten zien, samen met een identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs).

Verjaardagsfeestje en jaarvergadering

Datum: 28 februari 2020 om 20:00 uur
Locatie: Begijnhofke
Details: Op vrijdag 28 februari 2020 bestaat buurtschap Raamberg 74 jaar. Daarom nodigen wij alle buurtgenoten uit om dit te komen vieren in het Begijnhofke. En op deze vrijdagavond zullen we ook de jaarvergadering houden.

Seniorenmiddag

Datum: 14 maart 2020 om 14:00 uur
Locatie: Begijnhofke
Details: Op zaterdag 14 maart is de jaarlijkse seniorenmiddag. Heb je zin en tijd om onder het genot van een hapje en een drankje lekker bij te buurten, een kaartje te leggen of een ander spelletje te doen, dan ben je vanaf 14.00 uur welkom in 't Begijnhofke. Tussendoor zullen we nog een ronde Bingo spelen voor wat afwisseling. Om 17.00 uur sluiten we de gezellige middag af.

Bingo van buurtschap 't Kapelleke

Datum: 14 maart 2020 om 20:00 uur
Locatie: Café Zaal Schuttershof
Details: Buurtschap 't Kapelleke organiseert een Bingo. Iedereen is welkom.

Openbare Bingo buurtschap Molenstraat

Datum: 21 maart 2020 om 19:30 uur
Locatie: zaal Victoria
Details: Buurtschap Molenstraat organiseert een openbare Bingo op zaterdagavond 21 maart in zaal Victoria.


Bowlen

Datum: 28 maart 2020 om 20:00 uur
Locatie: VierHoog Breda
Details:

Zaterdag 28 maart willen we weer een balletje gaan gooien. We hebben de banen bij VierHoog Breda gereserveerd van 20:00 uur tot 21:30 uur. Het vervoer voor deze avond zal op eigen gelegenheid zijn. Wel vragen we jullie om zo snel mogelijk op te geven zodat we tijdig het aantal banen kunnen reserveren. Opgeven kan uiterlijk tot en met 14 maart via opgeven@raamberg.nl of bij Loes Mathijssen.

Let op: na deze datum kun je niet meer opgeven!


Zundertse Dropsquiz buurtschap Tiggelaar

Datum: 4 april 2020 om 18:00 uur
Locatie: café de Ossekop
Details:

Buurtschap Tiggelaar gaat voor de tweede keer ZuDoQu (Zundertse Dorpsquiz) organiseren. Een quiz waar heel Zundert, Klein-Zundert, Achtmaal, Wernhout en Rijsbergen, jong en oud, aan mee kan doen. Hoeveel weet jij over Zundert en de wereld? Kan je goed puzzelen? Ben je creatief? Verzamel vrienden, buren, collega’s, clubgenoten en/of familie en schrijf snel je team in!

Zaterdag 4 April

Over van alles en nog wat. Zudoqu is niet zomaar een quiz. Je krijgt een berg vragen en opdrachten over van alles en nog wat. Ook opdrachten waarvoor je op pad moet. Veel vragen gaan over Zundert, maar veel ook niet. Om alle antwoorden te vinden heb je één avond de tijd. Het wordt voor je team een race tegen de klok. Op de quizavond ontvangt de teamcaptain een quizboek met de vragen en opdrachten. De quizboeken worden om 18.00 uur uitgereikt in café de Ossekop aan de Molenstraat 63 te Zundert. Daarna gaat de teamcaptain snel terug naar een zelf gekozen adres waar het team verzameld is. Het quizboek dient uiterlijk 22.00 uur, ingevuld te worden ingeleverd, wederom bij Cafe de Ossekop. Voor jong en oud! Stel jouw topteam samen en doe mee. Tijdens de quiz mag je alle mogelijke hulpbronnen inzetten. Zorg dus voor een ijzersterk team. Verzamel je vrienden, teamgenoten, collega’s, buren, klasgenoten en verzin een passende teamnaam. ZuDoQu is een geweldige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en Zundert nog een beetje gezelliger te maken. Een team bestaat uit minstens 8 personen, maar meer is beter. Veel succes!

Zaterdag 18 april

Een feestelijke uitslag!

Twee weken later, zaterdag 18 april, worden de winnaars bekendgemaakt op een spetterende feestavond. Kom met je hele team want het wordt een grandioos feest op z’n Zunderts. Wie neemt de felbegeerde ZuDoQu Wisselbokaal en een mooie geldprijs mee naar huis? Misschien jouw team wel! Meer informatie kun je vinden op zudoqu.nl


Paaseieren zoeken

Datum: 11 april 2020 om 09:30 uur
Locatie: nog niet bekend
Details:
Speciaal voor jou zal de Raambergse paashaas op zaterdag 11 april weer langskomen om zijn eieren te verstoppen. De paashaas wil wel graag weten of je komt. Laat dit uiterlijk 5 april weten aan Claudia Peeters of stuur een email met daarin je naam naar pasen@raamberg.nl. Kom je ook? Kom dan op zaterdag 11 april van 9:30 tot 10:30 uur naar xxx en trek je ook je oude kleren aan.

Wandelevenement buurtschap Molenstraat

Datum: 19 april 2020 om 08:00 uur
Locatie: nog niet bekend
Details:

Buurtschap Molenstraat organiseert voor de twaalfde keer het Wandelevenement Zundert.

U kunt kiezen uit 6 km, 10 km, 15 km, 20 km of 25 km. Voor alle afstanden is er een pauzepost waar gratis koffie of thee en een appeltje ter beschikking wordt gesteld. De gehele tocht is uitgepijld, zodat de routes goed te bewandelen zijn. Onderweg lekker kletsen want je hoeft tenslotte alleen de pijlen te volgen. De tocht gaat door een mooi stukje Zundertse natuur. Ook is er een parkeerplaats waar fietsen en auto’s veilig geparkeerd kunnen worden.

  • Deelname € 3,50
  • Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar € 1,50
  • Kinderen t/m 5 jaar gratis

Neem dit wandelevenement (zondag 19 april 2020) op in je agenda zodat je deze prachtige en gezonde wandeling niet hoeft te missen. Wij, als organisatie, zullen er alles aan doen om het voor de wandelaars naar wens te laten verlopen. Meer informatie kun je vinden op wandelevenementzundert.nl of door te bellen naar 06-22504038.


Wandelevenement buurtschap De Lent

Datum: 3 mei 2020 om 07:00 uur
Locatie: nog niet bekend
Details:

Voor meer info kijkt op: wandelevenementwernhout.nl


Hap en Trap

Datum: 17 mei 2020 om 14:00 uur
Locatie: Jutteren!
Details:

Dahlia Dart Toernooi buurtschap Heikant

Datum: 1 juni 2020 om 11:30 uur
Locatie: corsotent buurtschap Heikant
Details:

Maandag 1 juni (2e Pinksterdag) organiseert buurtschap Klein Zundertse Heikant in haar tent het Zunderts Dahlia Darts Toernooi. Tijdens deze dag zal in teamverband gedart gaan worden. Een team bestaat uit 4 personen. De spelvormen die aan bod komen zijn 501 en tactics.


Maquettefeesten Zundert

Datum: 13 juni 2020 om 14:00 uur tot 14 juni 2020 om 19:00 uur
Locatie: Cultuur Centrum De Schroef, Molenstraat 5 in Zundert
Details:

Tijdens de Aardbeienfeesten in Zundert worden de maquettes van de corsowagens gepresenteerd in het Cultuur Centrum De Schroef, op zaterdag van 14.00 uur tot 23.00 uur, en op zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur.
Hiermee wordt het nieuwe corsoseizoen officieel ingeluid en kan iedereen een preview aanschouwen van de dahliacreaties die straks op de eerste zondag in september door de straten van Zundert trekken.
Zaterdagavond om 20.00 uur in Cultuur Centrum De Schroef wordt de optochtvolgorde voor het komende corso op zondag 6 september 2020 bekend gemaakt.
De braderie is op zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.
Er is ook een rommelmarkt achter (en ten bate van) het Vincent van GoghHuis op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 17:00 uur.
De feesten in de horeca zullen echter nog doorgaan tot in de late uurtjes.
De kermis start al op vrijdag en duurt tot en met maandag.
Voor meer informatie, zie www.aardbeienfeesten.nl


Powerweekend Made

Datum: 19 juni 2020 om 13:00 uur tot 20 juni 2020 om 19:00 uur
Locatie: Scheerbiesstraat 1, Wagenberg
Details:

Het Made's Powerweekend is het grootste truck- en tractorpulling evenement van Europa. Het Made's Powerweekend is een garantie voor spektakel, gezelligheid en top-entertainment voor alle leeftijden. Van de actie op de baan tot de legendarische Pulling Party's in de grote feesttent. Maar ook op de camping of in de kinderweide is het altijd één groot feest. Het powerweekend in Made vindt plaats op vrijdag 19 juni t/m zondag 21 juni 2020. Voor meer informatie over dit evenement kijk op www.powerweekend.nl.


Schijfs Beachweekend

Datum: 21 juni 2020 om 11:00 uur
Locatie: Schijfsebaan 19 te Schijf
Details:

Powerpulling Zundert buurtschap Stuivezand

Datum: 27 juni 2020 om 15:00 uur
Locatie: Stuivezandseweg 57 in Zundert
Details: Buurtschap Stuivezand organiseert ook dit jaar weer een trekkertrek. Maar het evenement krijgt een nieuwe naam: "Powerpulling Zundert".
De wedstrijd voor dit jaar is samen met de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie (NTTO) vastgesteld op zaterdag 27 juni vanaf 15:00 uur.
Naast de standaard landbouwklasse haken de Sport 4500 en Supersport klasses 3400, 3600 en 4500 aan. Dat geldt eveneens voor de Standard XL 8,0 ton klasse. Als extra spektakel wordt bovendien gezorgd voor enkele Prostock machines.
Uiteraard worden de bezoekers van het evenement ook andere vormen van ontspanning aangeboden, onder andere via de befaamde Power Afterparty met DJ Gijs.
Kijk voor meer informatie op powerpullingzundert.nl

Corso Zonder Grenzen buurtschap Klein Zundert

Datum: 28 juni 2020 om 11:00 uur
Locatie: bouwplaats buurtschap Klein Zundert
Details:

Boerendart buurtschap Veldstraat

Datum: 5 juli 2020 om 10:00 uur
Locatie: CLTV
Details:

Fietstocht en barbecue

Datum: 2 augustus 2020 om 13:30 uur
Locatie: Jutteren!

Corsong

Datum: 22 augustus 2020 om 20:00 uur
Locatie: Tenniscentrum De Leeuwerik
Details: Voor meer informatie, zie Facebook pagina van CorsongZundert

Bloemencorso Zundert

Datum: 6 september 2020 om 00:00 uur tot 7 september 2020 om 00:00 uur
Locatie: Zundert
Details:

Voor meer informatie, zie corsozundert.nl


Kindercorso

Datum: 20 september 2020 om 13:30 uur
Locatie: Zundert
Details: Voor meer informatie, zie kindercorso.nl of Facebook pagina Kindercorso

Laatste foto's
groepsfoto2-2019.jpg groepsfoto1-2019.jpg IMG_7637.JPG Yannick.jpg IMG-20190826-WA0027.jpg IMG-20190826-WA0028.jpg IMG-20190826-WA0026.jpg IMG-20190826-WA0025.jpg IMG-20190826-WA0024_1.jpg IMG-20190826-WA0021.jpg